25 jun. 2016

Insta Life #14


Het is stil geweest op mijn blog. Afronding van het schooljaar, mijn huis op orde krijgen en vooral veel tijd met mezelf spenderen. Even bijpraten met wat foto's van Instagram.1 Fiep wordt zo groot! Ze wil tegenwoordig op de bank en springt er dan stiekem op. Viper <3 2 Eind mei werd ik 27 samen met mijn zus. We vierden een klein feestje op mijn dakterras met familie. 3 Nieuwe plantjes en potjes voor het raam. Meer gezelligheid in mijn huis. 4 Samen met mijn zus het parcours in de Soesterduinen gedaan. Oefeningen en hardlopen op de vroege ochtend.


1 Met het teamuitje moest ik buiten m'n comfortzone. Met ouderen een vierdaagsedag wandelen in Amersfoort. Gave ervaring en erg gezellig. 2 Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik deze drie peper en zout versies. Heerlijk met knoflooksmaak. 3 Rood wijntje bij mijn zus terwijl we een vakantie boekten naar Kos. Ik ga heerlijk 10 dagen vertoeven in juli. 4 Ik had een nieuwe jas nodig voor de zomer. Heb een leren jas gekocht.


1 Een van mijn favoriete gerechten: spaghetti. 2 Ik had overdag wat zwaar gegeten, dus wilde 's avonds wat lichts. Ik bakte een omelet met ui, champignons en tomaatjes. Met wat rucola werd het fris en toch licht. 3 Feestje binnen de familie. 4 Sushi and Jungle Book with my sista!


1 Mijn bonsai doet het goed en 's avonds maak ik het knus met kaarsjes. 2 Favoriete wrap ooit: kip, guacemole. tomaatjes, chilisaus, kaas en sla. 3 Het was mooi weer in het weekend. Na een bootcamp training at ik mijn lunch op mijn dakterras. Ik was nog verband ook hihi. 4 Zon in het weekend betekent ontbijten in de zon. Heerlijk met koffie, fruit en crackers.


1 Ik probeer veel inspiratie op te doen om mijn huis naar mijn smaak in te richten. 2 Koffie op zaterdagochtend. 3 Mijn grote tafel waar ik wat experimenteer met decoratie. 4 Een lange brug die de weg lijdt naar de overkant. Het is een moeilijk half jaar geweest. Over 2 weken is het vakantie en dan wil ik verder op een nieuw pad. Alleen, sterk genoeg omdat ik dat kan en wil!

Manon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten