M L

Wie is Manon
Ik ben 27 en kom uit Amersfoort. Sinds een tijdje woon ik op mezelf in een leuk appartement in een leuke wijk. Ik ben een blog begonnen omdat ik graag schrijf, mijn mening geef en mijn hoofd leeg moet maken. Nu is het zo dat ik soms niet toe kom aan schrijven en mijn blog dan stil staat - stiekem komt dit ook omdat ik vaste lezers heb, maar weinig nieuwe -. Waar ik over schrijf, licht ik hieronder kort toe. Ik hoop dat er steeds meer lezers op mijn blog afkomen en ik anderen weet te inspireren of weet te ontspannen. Ik zie je groet graag.

Algemeen
Met dit onderwerp kan ik alle kanten op. Ik plaats er willekeurige onderwerpen, tot actuele onderwerpen waar ik een mening of kijk of geef. Voor ieder wat wils dus. 

Droombaan gezocht
Een nieuw onderwerp op mijn blog. Mijn droombaan is een eigen klas op een school waar ik me goed voel en een goede leerkracht kan worden. Om hier te komen, leg ik een heel lange weg af waarbij ik eerst dacht mijn droombaan te hebben, nu zonder werk zit, moet invallen, solliciteren en een weg naar boven moet beklimmen. 

Gezond & Fit
In deze tijd van superfood en fitdutchies doe ik geregeld een poging om ook fit en sportief te worden. Nu ben ik geen strak rondlopende sixpack of eet ik super gezond, maar ik vind het wel heel leuk om hier over te schrijven en mijn gezond en fitte momenten te delen.

Instalife
Naast Twitter is Instagram mijn grootste zonde op het gebied van sociale media. Ik vind het leuk anderen te volgen en vooral om zelf foto's te plaatsen. Zo nu en dan geef ik een update van foto's die voorbij zijn gekomen.

Lifestyle
Sinds ik op mezelf woon, ben ik me meer gaan verdiepen in dagelijkse bezigheden. Hoe is het om op mezelf te wonen, wat kom ik tegen in mijn groei naar volwassen en zelfstandig worden? Maar ook: dagelijkse beslommeringen die iedereen wel eens heeft.

Overig
De categorie voor als je even niet weet waar je het moet zoeken. Oftewel: blogjes waar je wel of niets mee kunt.

Persoonlijk

Ik ben (nog) geen groot blogger, dus super persoonlijk zal ik niet snel worden. Maar soms is het nodig om elkaar beter te leren kennen. Dit is terug te lezen in vragenlijstjes, weetjes, maar ook blogjes vanuit mijn werk of dingen die ik zelf heb gedaan/meegemaakt.

Recepten
Ik ben en lopend recept en heb áltijd honger. Tenminste, vooral in lekker bourgondisch eten en drinken. Eigen alles wat slecht is, vind ik lekker en probeer daartussen een balans te vinden tussen gezond en fit. Volg je het nog? Ik plaats gewone simpele homemade recepten om van te smullen.

Werk & Onderwijs

Ik ben afgestudeerd op de Pabo en sinds kort weer aan de slag gegaan in de invalpool. Geen vastigheid, geen zekerheid, maar wel verhalen over wat ik meemaak tijdens een dag lesgeven.

Heb je ideeën, vragen, opmerkingen, maar vooral ook tips voor me? Ik vind dat erg leuk om terug te lezen onder 1 van mijn blogjes.
Veel groeties,


Manon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten