10 aug. 2015

Insta Life #10


It's been a while ago. Het was vooral mijn afwezigheid door vakantie en weken van relaxen en genieten. Insta Life #10Een hapje eten bij La Cubanita. Omdat ze zoveel jaar bestaan, kregen we een Disaronno cocktail en die was zalig! 2 Samen met mijn liefde ging ik een dag naar het Dolfinarium. Het was een zonnige en gezellige dag. 3 Ik houd ervan om mijn nagels te lakken. Pink is my favorite. 4 In de eerste 2 weken van mijn vakantie ging ik elke dag sporten en at beter. Eigengemaakte guacamole met een eitje.


1 Ik was een middag en avond bij mijn ouders en altijd als ik daar ben, ga ik even wandelen met mijn hond. Ik mis haar elke dag. 2 Diezelfde middag kwam de kapster langs. New hair! 3 Een gezond ontbijtje met geitenkaas/honing en tonijnpeperdew/tomaat. 4 Ik ging winkelen met mijn liefde en hij zocht dit jurkje voor me uit. Hij staat super.


1 Terwijl mijn liefde op vakantie was, spendeerde ik de week met mijn tweelingzus. We hadden een avond prosecco en tv. 2 Samen zijn we 2 dagen naar Antwerpen geweest om lekker Kriek te drinken, de stad te zien en natuurlijk te shoppen. Solden! 3 Het was mooi weer in die week en we brachten een middag op het strand in Zeewolde door. 4 Mijn zus heeft 2 kittens: Bob en Archie. Ik maakte een selfie met Bob, om te gieren.


1 Mijn liefde was jarig en ik maakte een verjaardagsontbijtje voor hem. Als verrassing zijn we naar Dierenpark Amersfoort geweest. Lekker relax op de fiets en het was erg mooi weer en warm. 2 Lunchen met mijn broertje. We maakten zelf tonijnsalade met ui en tomaatjes. Hm! 3 Vakantie op het Griekse eiland Corfu. Elke dag ruim 40 graden, zon, zee en lekker relaxen aan het zwembad. 4 Uit eten met mijn liefde op Corfu <3.


1 Na veel zon en vakantie groeien mijn nagels nóg harder dan normaal. 2 Afgelopen weekend was het nog mooi en zonnig in Nederland. Ik heb toch mijn zwembad nog maar opgezet nu ik nog 2 weken vakantie heb en het wellicht nog zonnige wordt. 3 Aardbeien en druiven als snack in de middag. 4 Als je jarig bent, mag je kiezen wat je wilt eten: hamburgers!

Manon

3 opmerkingen: