29 jun. 2015

Insta Life #9


Het is weer tijd om een kijkje te nemen via mijn Instagram account. Insa Life #91 In mei werd ik 26. Als je jarig bent, mag je altijd kiezen wat je wilt eten. Ik koos uiteraard voor sushi! 2 Mijn zus is natuurlijk samen met me jarig. Zij ging met onze hond wandelen en stuurde me een vrolijke foto van mijn 13 jarige labrador. 3 Ik vierde mijn verjaardag voor het eerst in mijn nieuwe huis en zonder mijn zus. We gingen voor het eerst in 26 jaar bij elkaar op visite voor onze verjaardagen. 4 De dag voor mijn verjaardag hielden mijn liefde en ik onze housewarming. We maakten zelf groentesoep met veel balletjes. Het was een groot succes want door het zonnige weer kon iedereen op ons grote dakterras.


1 Mijn invalwerk in groep 3 stopte begin deze maand. Als afsluiting en afscheid hebben we een picknick gedaan en spelletjes vlakbij school. En een beetje genieten van de zon kan dan ook tijdens werk. 2 We hebben sinds kort een combimagnentron. Heaven on earth! Ik maakte meteen lasagne want dat had ik erg gemist. 3 We moesten de combi wel ophalen in Breda. Onderweg deden we een hapje bij de Mexicaan en op de terugweg probeerde ik de ondergaande zon te fotograferen. 4 Op jezelf wonen heeft z'n voordelen. Op warme dagen heb ik weinig trek en maak ik vaak een maaltijdsalade. Alles wat overblijft gaat de volgende dag mee in de broodtrommel naar het werk.


1 Na een ochtend shoppen, kwam ik thuis en verraste mijn liefde met een lunch. Soms mis ik het werken in de broodjeszaak en leef ik me thuis uit. Pistoletjes met ei, bacon, kaas, salade, het maakt me niet uit ik maak er wel iets van. 2 Mijn oude tas viel van ellende uit elkaar. Die kon echt niet meer. Van mijn verjaardagsgeld kocht ik deze leren cowboybag. Zielsgelukkig. 3 Ik had ook al tijden nieuwe sneakers nodig. Gewoonweg omdat ik die niet had en al jaren geen goede had gekocht. Ik wilde heel lang Adidas sneakers met een slangenprint, maar deze waren constant uitverkocht. Toen zag ik deze op de site en ben met mijn verjaardagsgeld naar de winkel gegaan. Nu zin deze juweeltjes va mij. 4 Samen met mijn broertje en zus bij Jurassic World. Een fantastisch mooi gemaakte film.


1 Zondagmorgen! Een mini ontbijtje aan de nieuwe eettafel met de balkondeuren open omdat het weer steeds beter wordt. 2 Mijn trouwe viervoeter werd 13 jaar. Ze woont nog bij m'n ouders en ik mis haar knuffels iedere dag. 3 Leftovers! Een wrap met brie, komkommer, kipkrokant en een beetje mayonaise. 4 Een weekbreaker. Op het werk zijn de laatste loodjes begonnen voor de zomervakantie. Het voorbereiden voor mijn eigen groep kan beginnen.

Manon

1 opmerking:

  1. Oh wat leuk, die nieuwe zwarte sneakers! Ik heb net ook nieuwe zwarte sneakers aangeschaft, haha.

    BeantwoordenVerwijderen