28 apr. 2015

Insta Life #8


Het is geen excuus, maar wel een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst op Manon's Life. Dit alles komt door de verhuizing omdat ik ben gaan samenwonen. Alles een plekje geven, internet regelen en tussendoor ook gewoon werken. Los van dat alles probeer ik een andere style voor Insta Life met het publiceren van de foto's.1. Een poosje geleden was er een opname voor het online schoolprogramma Squla. Dolores, bekend van het Klokhuis o.a., kwam in de klas om een promotiefilmpje op te nemen in mijn groep 6. 2. Mijn kleine viervoeter Lara wilde een stukje popcorn. Ik kon er snel een fotootje van maken <3. 3. Alles waar het deze maand om draaide: verhuizen! Ik ben gaan samenwonen met mijn liefde en woon er nu drie weken. 4. Na alles te hebben verhuisd in het Paasweekend waren we samen gaan eten bij Popocatepetl. Als afsluiting nam ik een Strawberry Margaritha.


1. Op jezelf wonen, kan ook betekenen dat je wel eens alleen moet eten. Ik scoorde een heerlijke Marokkaanse maaltijdsalade met kip en couscous. Een rood wijntje luidde het weekend in. 2. Ik heb een vrij groot dakterras bij mijn nieuwe appartement. De hele dag zon - als deze er is - en het kan aardig warm worden aangezien er geen wind is. Een lekkere lunch in het zonnetje dus. 3. Mijn liefde en ik gaan graag op zonnige dagen even naar het terras. Hij bestelde als verrassing een Amstel Bright, een biertje dat we op CuraƧao ook dronken en niet overal in Nederland verkrijgbaar is. 4. Op het werk was ik erg druk met het taalproject Jouw taal Mijn taal. De leerlingen in groep 3 maakten zoekplaten met Nederlandse woorden en woorden uit hun moedertaal.


1. Het mooie weer heeft een fijne rol gespeeld de afgelopen weken. En ja, weer dat overheerlijke warme dakterras. Korte broek aan en het laatste stukje van mijn boek uitlezen. Heerlijk! 2. Mijn tweelingzus had kaartjes voor de 90's Party van Skyradio gewonnen. Met optredens van The Vengaboys en 2Unlimited was de avond erg geslaagd. De goude hits uit de 90's en nostalgie met Gameboys en tamagoshi's. 3. Met de zomer in aantocht kan ik steeds vaker witte schoenen met blote voeten aan. Ik wil nog fijne sneakers kopen en zit te denken aan Adidas. Gauw voor op pad. 4. In ons eigen huisje, met een kaarsje op de bank series kijken <3.


1. Tijdens de Koningsspelen moesten de leerlingen in het rood/wit/blauw komen en de leerkrachten in het oranje. Vanaf het dak werd er een foto gemaakt. 2. Samen met groep 3 aan het ontbijt voorafgaand aan de Koningsspelen die we die ochtend deden. 3. Zaterdag was een dag om even bij te komen. Ik had flink getraind in de sportschool, weekend boodschappen gedaan en een maaltje macaroni opgebakken voor lunch. 4. Koningsdag 2015: lekker simpel in Amersfoort. Ook Koningsnacht vierde ik in eigen stad met de ouwe lullen disco. Samen met mijn beste vriendinnetje en liefde heb ik langs de kleedjes gestruind en hebben we een plekje op het terras weten te bemachtigen. Lekker in de zon en relax geslaagd.

Manon

3 opmerkingen: