23 feb. 2015

Insta Life #7


Ik heb er een drukke periode op zitten en het bloggen schiet er een beetje bij in zo nu en dan. Maar, een korte update met een Insta Life #7.


Dagjes weg & biertjes
Deze Insta is al wat ouder, namelijk eind december. Ik was met mijn liefde een dag in Den Haag. Samen winkelen, struinen en een biertje met kaashapjes. De laatste weken hebben we dat geregeld samen gedaan om samen te zijn en te genieten. Overigens was dit 1 van de laatste insta's met een biertje, want ik ben weer tijdelijk gestopt met drinken. Hier kom ik later nog op terug met een blog.


Quote
Op mijn kamer hangt een schoolbord in de vorm van een hart. Op 2 januari 2015 schreef ik deze quote om het jaar mee te starten. Het hangt er nog steeds en ik lees het elke dag.


Mijn trouwe viervoeter
Dit is Lara, mijn twaalfjarige bruine labrador. Een poosje geleden met de korte sneeuwperiode wilde ze veel naar buiten. Lekker snuffelen en spelen in de witte sneeuw. Als het sneeuwt noem ik haar altijd een omgekeerde dalmatiër. Het is een gek oud beest die zo nu en dan slechte dagen heeft omdat ze zo oud is. Maar kwispelen als ik thuis kom, doet ze als de beste.


Nieuwe sportkleding Van Moorsel
Laatst was er weer een actie bij de Kruidvat met sportkleding van Leontien van Moorsel. Ik had al eens een hardloopbroek gekocht een aantal jaar geleden en ik wilde er nog wel zo een. Naast een lange sportbroek heb ik ook een driekwart lengte en een t-shirtje erbij gekocht. Ze is niet goedkoop, maar kwalitatief wel goedkoop met de stof. Ik raak er meer door gemotiveerd om in nieuwe kleding naar de sportschool te gaan. Ik ga op dit moment 1 tot 2 keer in de week.


Schaatsen
Niet een heel scherpe foto, maar deze dag was wel erg leuk. Biecht ik net op dat ik wat minder sport de afgelopen weken, maar ik ben wel na jaren weer eens op de schaats gegaan. Mijn schoonvader (een echte Fries) wilde met familie schaatsen voor zijn verjaardag. Ik als niet echte Friezin heb mijn angst overwonnen en heb veel gelachen en rondjes geschaatst.


Diploma getekend
Ik ben al een poosje klaar met studeren (november) maar afgelopen week mocht ik dan eindelijk echt mijn diploma tekenen! Voor de laatste keer naar de Marnix waar mijn coach een praatje hield. Over mijn visie op het onderwijs, mijn verblijf op Curaçao en dat ik hard heb moeten werken om het te halen. Dit papiertje neemt niemand mij meer af!


Flippo's & Escape room
Deze insta moet ik even delen. Ik ging met mijn vriend en vriendin naar Escape room. Een kamer waarbij je in een uur moet ontsnappen door middel van raadsels en het oplossen van codes. Tijdens het wachten was er een ruimte met ouderwetse Nintendo's en ook Flippo's. Een jeugdsentiment omdat ik op zolder nog 3 mappen vol heb liggen. Escape room was fantastisch en spannend. Ik zal niet verklappen wat we daar allemaal moesten doen voor als je zelf nog gaat, maar mijn rugharen hebben een uur overeind gestaan.


Rustig weekend
Ook al had ik zaterdagavond een bloedstollend spel bij Escape room gespeeld. Daarna hebben we heerlijk sushi gegeten en de rest van het weekend rustig aan gedaan. Ik heb deze week vakantie dus wil het bloggen weer oppakken. Bovenstaande insta was even ter inspiratie voor een ontbijtje op bed voor je geliefde. Geroosterde broodjes met kaas en kommer, een zacht(!) gekookt eitje en aardbeiensap. Geheid heerlijk wakker worden.

See you on my Instagram.

Manon

1 opmerking: