30 apr. 2014

Insta Life #3Ook al zit ik op Curaçao, het Instagrammen is doorgegaan de afgelopen vier maanden. Een kijkje op de meest bekeken foto's en waarom deze op Instagram zijn gezet.Kamer op Curaçao.
Na een maand op het eiland ben ik verhuisd naar een ander studentenhuis. De foto hierboven is de laatste drie maanden mijn kamer geweest. Het is een klein en simpel kamertje, maar groot genoeg voor mij. Ik heb een panoramavieuw op de achtertuin en die kijkt eigenlijk uit op het strand Mambo. Als ik mijn deur uitloop dan kan ik zo het zwembad induiken. Het kamertje was perfect. Ik heb er kunnen werken, sporten en mijn eigen plekje van gemaakt.


Uitzicht.
Als ik ga skypen met het thuisfront dan zit ik vaak voor op de veranda. Dit is het uitzicht wat ik dan heb. Dit zelfde uitzicht heb ik ook vanuit mijn raam. De zee en de zon die schijnt.


Zonnen en bijbruinen.
Dat ik al vier maanden in bikini loop zal niemand zijn ontgaan. Elke dag is het hier bikinidag en ik heb zelfs bikini's aan moeten schaffen omdat ik niet genoeg had. Allemaal oud en versleten. Mijn vriendinnetje nam de nieuwe mee en ik kan er nog even mee shinen op het strand hier. Naast het stagelopen was en is! lekker zonnen nog steeds mijn beste relaxmomenten om tot rust te komen.Klein Curaçao.
Een huisgenoot kon via zijn werk een boot huren en daarmee ben ik met wat huisgenoten naar Klein Curaçao gegaan. De weg er naartoe was heftig op open zee. Het eiland zelf is klein, maar mooi om een keer te zien. Schildpadden zwemmen daar zo onder je door en de zee lijkt daar nog blauwe dan dat het al is. 


Dushi de huiskat.
In ons huis woont of loopt - ik heb eigenlijk geen idee - een kat. Iedereen noemt hem of haar - ook geen idee - Dushi. Als ik voor aan het werk ga of ga skypen, komt Dushi vaak bij me zitten om te kroelen. 


Vakantie vieren.
Stage zit er nu zo'n twee weken op. De laatste schooldocumenten ben ik aan het afronden, maar daarnaast is gewoon tijd om vakantie te vieren. Een stukje verderop hier is een zwembad en dat heet Saint Tropez. Hier ligt wat zand omheen, maar kijk je tegelijkertijd ook uit over zee. Hemels toch?


Mijn kleine Lara.
Zo nu en dan krijg ik foto's van mijn kleine Lara toegestuurd. Ik mis die oude hond vreselijk en kan niet wachten om weer te 'kontknuffelen' met haar.


Trainen, eten, fit zijn.
Sinds ik hier ben, train ik om de dag of zelfs dagelijks. Soms ga ik met huisgenoten mee naar de sportschool, maar meestal train ik op mijn kamertje. Hier heb ik de tijd en de ruimte en dat geeft een beter gevoel om elke dag in bikini te verschijnen. Naast het trainen, kan ik elke dag zelf bepalen wat ik eet. Snacks en dat soort dingen heb ik amper tot niet in huis, dus ik probeer zo goed en gezond mogelijk te eten. - ondanks de alcoholische versnaperingen zo nu en dan - Hierboven een schaaltje met gebakken appel met kaneel, een omelet en koffie.


Party, party, party!
Okee, ik ging met het doel hierheen om stage te lopen en dat was een gave ervaring. Maar, iedereen weet dat er op Curaçao ook veel feestjes zijn en deze vooral in het weekend uitbundig worden gevierd. Hierboven een foto van mij en mijn maatje op de laatste Springbreak die werd gehouden. Bikini aan, drankje in de hand, zonnebril, zonnetje en op blote voetjes dansen in het zand.


Selfie.
De laatste van deze blog. Deze selfie heb ik genomen tijdens happy hour op Wet & Wild. Op vrijdagmiddag spreken we daar vaak af om de vrijdagmiddagborrel te drinken. Happy hour is daar van zes tot zeven terwijl de zon ondergaat. Daarna wordt er vaak bbq geserveerd en drinken we nog een drankje. Zo kan je beste het weekend beginnen hier.

Manon

2 opmerkingen:

  1. Ik ga er vanuit dat er nog hoogte punten komen van de vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jazeker, die begint officieel volgende week vrijdag als de Ruubster hier is.

    BeantwoordenVerwijderen