1 okt. 2013

Insta Life #1


Zoals vele bloggers, twitteraars, feesjboekers en socialmedia mensen, ben ook ik van de Instagram.
In deze blog een kleine selectie van mijn Instagramplaatjes:Mijn favoriete plaatje.
Deze foto is al meer dan een jaar oud maar blijft mijn favoriete Instagram afbeelding.
Ik ging na een dagje Zandvoort samen met mijn liefde exclusieve sushi eten in een sushitentje in Amersfoort. Met de exclusieve sushi doel ik op de aardbeisushi rechts in beeld. Verrukkelijk.


De trouwste viervoeter en druktemaker in één.
Mijn Instagram ontploft zo nu en dan met foto's van mijn hond Lara. Mijn trouwe vriendin, viervoeter en druktemaker die al 11 jaar bij me woont. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten.


Bloed, zweet en tranen.
Aan het begin van de vorige zomer postte ik deze foto. Ik was mijn kamer aan het opruimen en wilde meer ruimte voor mijn huidige studieboeken creëren. Deze twee stapels gooide ik uiteindelijk weg en dat betekende dat ik vijf jaren aan studie op het MBO en HBO de papierbak in gooide. Op de dag van vandaag kijk ik terug op een periode van hard werken en vooral veel leren en ervaring opdoen.


Amsterdam Dance Event.
Ik mag van mijn liefde nooit meer ADE zeggen - lees: aadu - Wat ik wel kan zeggen, is dat dit een geweldig feestje was. Mijn broertje won kaartjes voor The Sand waar Steve Angello draaide. - bekend van The Swedish Housemaffia - Deze foto maakten we aan het eind en het was een geweldige ervaring.


Groeten van uw piraten.
Vorig schooljaar deed ik de minor aardrijkskunde en geschiedenis met mijn maatje Marjolein. Onder onze schuilnamen: Pikkel en Wop gingen we eens per maand op excursie met de klas.
Deze foto maakten we in het Maritiem museum en zonden deze naar onze docent die op dat moment niet mee was. Groeten van uw piraten Pikkel en Wop: Aaaargh!


Zet jezelf op nummer 1.
Voorheen - en soms nog wel eens - ben ik een typische 'pleaser'. Alles wat anderen willen, ga ik in mee en ik geef weinig tot niet aan wat ik wil.
Meestal heb ik dan even een peptalk nodig om weer aan mezelf te denken en mezelf op nummer 1 te zetten.
Het draait om mij op een gezonde manier. Ik zette het op mijn krijthart en herinner mezelf er hierdoor nog regelmatig aan.


De Koningsspelen 2013.
Het had een geweldig en sportieve ochtend moeten worden, maar niets was minder waar. Ik heb uren broodjes gesmeerd en leerlingen gemotiveerd. De Koningsspelen liep voor mijn groep 7/8 en de rest van de school letterlijk in het water. 2014 krijg ik een nieuwe kans, op Curaçao!


Mijn liefde en ik.
Het meest recente en leukste plaatje dat ik van ons samen heb. Deze foto is gemaakt in de bus naar Palma, de hoofdstad op Mallorca. We hebben tien fantastische dagen op het eiland gehad. Lekker gegeten, cultuur gesnoven en dagen op het strand gelegen. Fijn met mijn vriendje.

Acht foto's die ik op Instagram heb uitgelicht en jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse bezigheden.
In een tweede deel andere plaatjes of bekijk ze via de button hiernaast alvast vooruit.

Manon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten