29 aug. 2013

Inspiratie opdoen


Mijn laatst geschreven blog is twee maanden geleden. Erg trouw in het plaatsen van stukjes ben ik dus niet. Excuses heb ik er niet voor hoor, ik heb in de tussentijd heel hard gewerkt en vakantie gevierd. De motivatie om meer te gaan schrijven, is wel weer ontstaan tijdens het relaxen en luieren. Vandaar dat ik inspiratie ga opdoen - en nu echt belooft - meer zal gaan schrijven.

Nu heb ik via social media al gevraagd over wat voor onderwerpen ik zou kunnen schrijven.
Enkele suggesties die naar voren kwamen: mijn werk in het onderwijs, afstuderen, quotes van leerlingen, dagelijks leven, actualiteit en zo mogelijk eigen inbreng.
Dat klinkt allemaal heel mooi en het lijkt me heerlijk om elke dag wel een blog te kunnen posten.
De voordelen van een blog schrijven - en bijhouden - zal voor mij uitwijzen op beter kunnen schrijven met de Nederlandse taal, geen kromme zinnen schrijven en mijn niveau dus laten stijgen.
Nu moet men geen correct HBO geschreven verslagen verwachten. Ho, ho, zo ver zal ik niet gaan.
Al zal het wel haar steentje bijdragen voor mijn afstuderen door meer te schrijven en daar beter over na te denken.

Nu waar het echt om draait: inspiratie! Ik weet niet zo goed waar ik jan en alleman mee moet gaan vermoeien iedere dag? Er zijn grenzen met wat ik wel en niet op internet wil en kan zetten.
Zo nu en dan een Instagrammetje vind ik nog niet zo erg, maar het moet niet té persoonlijk worden allemaal. Ik hoef jullie ook niet te gebruiken als online-agenda waarin ik vertel wat me allemaal te wachten staat. Dan kan ik je beter verwijzen naar mijn Twitter waar ik je graag laat weten dat ik eventjes op het toilet zit.
Beautybloggers zijn er genoeg - met alle respect want ik volg er ook een aantal - maar dat zit er voor mij ook niet in. Ik smeer graag een nagellakje of een glosje op de lipjes, maar verder dan dat kom ik niet.
Mijn tweede naam is geen Doutzen Kroes - al heet mijn geliefde wel zo van zijn achternaam, Manon Kroes, potentie! - dus jurkjes en bikini's showen is ook niet mijn sterkste kant.


Nu ik te langdradig word over wat er allemaal niet op kan. Is er dan nog iets waar ik wel over kan schrijven?
Vast wel, ik heb alleen nog geen idee wat. Of hoe. Of wanneer. Of met wie?
Iemand suggesties? Be my guest.
Tot die tijd is dit blogje een feit en ga ik even achterover leunen.
Manon1 opmerking: