22 aug. 2012

Rhodos baby!

Een week vakantie gaat veel te snel voorbij.
Dat is de conclusie die ik kan trekken na acht dagen genieten op het Griekse eiland Rhodos.
Ik was er met een poep en een scheet samen met mijn grote liefde. Bij aankomst rond het middaguur scheen de zon volop en konden wij genieten aan het (lees keien) strand.
De paar dagen mooi weer in Nederland hadden ervoor gezorgd dat ik niet als een verbrande mevrouw Krabs zou eindigen, dus het zonnen en het zwemmen kon meteen van start.
En omdat mijn geliefde en ik all inclusive zaten, konden wij naar hartenlust cocktailtjes en biertjes drinken.

Maar, ik mag dan wel jong zijn en een relaxvakantie nodig hebben naast mijn studie. Wij zijn als echte toeristen met een huurauto over Rhodos gecrost. Hebben ruïnes bezocht en zijn naar een heerlijk zandstrand gereden om af te koelen.
En voor degene die mij en mijn geliefde nog niet kennen. Meneer zag een sushibar en we zijn er uitgehongerd neergeploft om daar de meest verse sushi ooit te eten.
Zelfs toen de stroom uitviel door de hitte van de dag, kregen we de beste nigiri zalm voorgeschoteld.

De dagen zijn omgevlogen en ik heb flinke afkickverschijnselen nu ik één dag thuis ben.
Ik moet proberen mijn oude ritme weer terug te krijgen, want het is geen snacktime om 11 uur, of 4 uur. En 's avonds zit ik niet als een bejaard wief te kaarten of te yahtzeen in de bar.
Maar: het was top en de batterij is weer opgeladen voor het nieuwe schooljaar.
Gelukkig begint alles maandag pas. Tot die tijd: geen broodjes, geen stress, geen school en alleen maar tijd voor mezelf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten